nemzetisport.hu 2019.06.04 18:23 Frissítve: 2019.06.04 19:01

Real Madrid: 5 játékost is bemutatnak a héten a Bernabéuban?

A spanyol Marca információi szerint izgalmas hét vár a Real Madrid drukkereire, a klub ugyanis úgy tervezi, a június 3-i héten akár öt játékost is bemutathatnak a Santiago Bernabéu Stadionban!

 

A spanyolok szerint mind az öt futballista a Real Madrid játékosa lesz még a héten, mivel már vagy megegyeztek a labdarúgókkal és a klubjukkal, vagy már csak egyetlen lépés választja el az ügynököket a szerződés aláírásától.

Három játékos van, akikkel már megegyezett a klub: Luka Jovics, akinek a szerződtetését pont kedden jelentették be a blancók, Rodrygo, akit 2018 nyarán vett meg a klub, de csak most csatlakozik Zidane keretéhez, valamint Éder Militao, akivel márciusban állapodtak meg a királyiak.

Jovics után jöhetnek még a héten nagy bejelentések a Real Madridnál (Fotó: AFP/NSO)

Hozzájuk csatlakozik még a tervek szerint a héten Eden Hazard, a Chelsea klasszisa, valamint a Real Madriddal már hónapok óta összeboronált Ferland Mendy, aki a Lyontól érkezhet.

Hazard kapcsán a Marca arról ír, egyetlen találkozóra vannak a felek az egyezségtől, ugyanis a Chelsea 120 millió eurót szeretne kapni a belga klasszisért, a Real Madridnál azonban inkább 100 millió körüli összegre gondoltak. Ez azonban már csak formalitás, a héten elvileg le kell zárulnia ennek az transzfernek is.

Mendy kapcsán pedig már arról lehet olvasni a francia és spanyol sajtóban, hogy a francia válogatott játékos pont a napokban esik át Párizsban a kötelező orvosi vizsgálatokon az átigazolása előtt.

Ha minden a tervek szerint alakul, a spanyolok elsőként a legjobban várt igazolást, Hazard-t mutatnák be a Bernabéuban, majd jöhetnének a többiek, hogy szinte minden napra jusson egy nagy esemény.

2020.11.21 19:56:17

Spanyol labdarúgás T. D.

Sokba került Ter Stegen nagy hibája • Piqué és Sergi Roberto is megsérült.

2020.11.21 14:29:21

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A realos kölcsönjátékos, Kubo a győzelmet is megszerezhette volna a Villarreal számára a tartalékos bajnok ellen.

2020.11.15 23:49:34

Spanyol labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Szülei egy panelház ablakából szóltak le a gyerek Sergiónak.

2020.11.08 11:47:33

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Carlos Soler mesterhármast ért el a címvédő ellen 11-esekből, a történelmi mérkőzést még sokáig fogjuk emlegetni.