La Liga: Koeman marad a Barca vezetőedzője – hivatalos

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.06.03. 18:53
null
A jelek szerint Ronald Koeman meggyőzte a katalánok új vezetőségét (Fotó: AFP)
Már biztosan Ronald Koeman marad a La Ligában szereplő FC Barcelona vezetőedzője – erősítette meg Joan Laporta, a katalán klub elnöke. 

A korábbi spanyol sajtóhírek ellenére Fabrizio Romano csütörtökön arról számolt be, hogy Joan Laporta elnök meghozta a döntését az edzőkérdést illetően, s Ronald Koeman mellett tette le a voksát, aki legalább egy idényt kaphat az újabb bizonyításra. A hírt ezt követően maga Laporta is megerősítette.

„Arra a következtetésre jutottunk, hogy Koeman maradása a legjobb megoldás a Barcelona számára. Motiváltnak és izgatottnak látom, ráadásul a hozzáállása is a megfelelő. Meggyőződésünk, hogy a következő egy nagyszerű idény lesz a Barca számára. Koeman már alig várja, hogy újra nekikezdjen a munkának” – mondta az elnök.

A holland szakember 2020 nyarán hagyta ott a holland válogatottat, hogy az FC Barcelona vezetőedzője legyen, s a gyenge kezdés után sokkal jobb tavaszi szezont produkált. A katalánok megnyerték a spanyol kupát és a harmadik helyen végeztek a La Ligában.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik