Kép: „Busquets teste…” – Casillas óriásit trollkodott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.28. 17:11
A labdarúgók egy része már elkezdte a felkészülést, van, aki még a Copa Américán szerepel, ám olyanok is akadnak, akik még vígan nyaralhatnak, ahol éppen kedvük tartja. Így tett négy spanyol válogatott játékos is, név szerint Sergio Busquets, Sergi Roberto, Cristian Tello és Marc Bartra is, akik leginkább a Barcelonából ismerhetik egymást, ám utóbbi kettő már a Betis játékosa. Tello egy közös képet is megosztott az interneten, ám Iker Casillas hozzászólására vélhetően sem ő, sem Busquets nem számított.

„A szupercsapat. Na, kit nem ért még a nap?” – kérdezte Tello közösségi oldalán a 2010-es akciófilmre is utalva, a Real Madrid ikonjának válasza pedig hamarosan megérkezett.

„Busquets teste siralmasan néz ki” – írta hozzászólásban Iker Casillas.

Nem sokkal később az Athletic Bilbao spanyol válogatott játékosa, Iker Muniain is poénkodott egyet: „Most már vehettek levegőt!” „A szupercsapat. Na, kit nem ért még a nap?” – kérdezte Tello közösségi oldalán a 2010-es akciófilmre is utalva, a Real Madrid ikonjának válasza pedig hamarosan megérkezett.

„Busquets teste siralmasan néz ki” – írta hozzászólásban Iker Casillas.

Nem sokkal később az Athletic Bilbao spanyol válogatott játékosa, Iker Muniain is poénkodott egyet: „Most már vehettek levegőt!”

El Equipo A A quien no le ha dado el sol aún? #Friends #holidays @sergiroberto @marcbartra @5sergiob

65.1k Likes, 562 Comments - Cristian Tello (@ctello91) on Instagram: "El Equipo A A quien no le ha dado el sol aún? #Friends #holidays @sergiroberto @marcbartra..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik