Barcelona: Rakitic igent mondott a Juventusnak – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.08. 09:40
null
Rakitic szívesen maradna, mégis távozni kényszerülhet Barcelonából (Fotó: AFP)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint Ivan Rakitic ígéretet tett a Juventusnak, hogy amennyiben távozik az FC Barcelonától, a torinói klub lenne az elsődleges választása.

 

A világbajnoki ezüstérmes horvát labdarúgó többször is kijelentette már, hogy (még évekig) szeretne az FC Barcelona játékosa maradni, nagyon úgy tűnik azonban, hogy a klub nem ragaszkodik hozzá. A katalán Sport úgy tudja, a Barca nem kínál sem új szerződést, sem fizetésemelést Rakiticnek, akinek a jelenlegi megállapodása 2021-ben jár le.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus jelentheti a megoldást, az olasz lap úgy értesült, hogy a torinóiak már felvették a kapcsolatot a 31 éves középpályással, aki igent mondott a megkeresésre. Azaz ha Rakitic valóban távozik az FC Barcelonától, úgy a Juventus ajánlata lesz számára az elsődleges, vagyis ebben az esetben minden bizonnyal az olasz csapatnál folytatja a pályafutását.

Az FC Barcelona már januárban bejelentette Frenkie de Jong szerződtetését az Ajaxtól. A 21 éves, hétszeres holland válogatott középpályás lehet Rakitic utódja a katalánoknál, akik a horvátért kapott pénzből finanszírozhatják a szintén Ajax-játékos, Matthijs de Ligt átigazolását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik