Barcelona: Pogba, Rüdiger, Dybala – szabadon igazolható játékosok jöhetnek

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.10.14. 10:05
null
Pogba a Barcában? (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona a lejáró szerződésű játékosok között nézne szét a nyári átigazolási időszakban – írja a Mundo Deportivo.

 

Az FC Barcelona nehéz pénzügyi helyzete miatt olyan játékosokat keres, akikért nem kell átigazolási díjat fizetni. Sergio Agüeróhoz, Eric Garciához és Memphis Depayhoz hasonlóan most is olyan futballisták után néznek, akik a szerződésük utolsó vagy azelőtti évében járnak.

Bár a katalánoknak egyáltalán nem lesz egyszerű megszerezni ezeket a topjátékosokat – legtöbbjük valószínűleg soha nem lesz szabadon igazolható –, leginkább veteránokra számíthatnak, akik még jó kiegészítőként érkezhetnek.

Ugyanakkor a Camp Nouban szívesen fogadnák például a Milan 24 éves középpályását, Franck Kessiét – a Mundo Deportivo szerint a Barcánál pont egy olyan típusú középpályást keresnek, mint az elefántcsontparti.

A kapusposzton is erősítenének: a spanyol lap elsősorban az Ajax kapusát, André Onanát említi meg.

Persze azért nagyobb nevekről is álmodoznak Katalóniában: César Azpilicueta, Andreas Christensen és Antonio Rüdiger is Laporta listáján van, valamint Alessio Romagnolit és Dan-Axel Zagadou-t is figyeli a Barca.

A középpályán elsősorban Paul Pogba számítana a legnagyobb fogásnak, jelenleg nehéz elképzelni, hogy a francia középpályás éppen az FC Barcelona kedvéért hagyná el a Cristiano Ronaldo vezette Manchester Unitedet. Pogba mellett Corentin Tolisso, Ivan Perisic, Fabio Vieira, Jesse Lingard, Henrih Mhitarjan és Isco nevét is szóba hozták a Barcelonával.

Ami a támadókat illeti, Di María, Bernardeschi és Dybala nevét olvashatjuk az FCB célpontjai között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik