Barcelona: Agüero megsérült, tízhétnyi kényszerpihenő vár rá

Vágólapra másolva!
2021.08.09. 13:50
null
Agüero debütálására akár novemberig is várhatunk (Fotó: Getty Images)
Sergio Agüero lejáró szerződését nem hosszabbította meg a Manchester Cityvel, végül júliusban csatlakozott az FC Barcelonához, ám a debütálására legalább tíz hétig várni kell, mivel megsérült a csapat vasárnapi edzésen – a 33 éves csatár ezért sem játszott a katalán klub vasárnapi meccsén, melyen csapattársai 3–0-ra legyőzték a Juventust.  

 

Sergio Agüero vádlisérülése először nem tűnt súlyosnak, ám hétfőn már arról számolt be a katalán klub ügyeiben mindig jól informált újságíró, Gerard Romero, hogy az argentin játékos csak novemberben térhet vissza a csapathoz.

A futballista vádlija nem először makacskodik: az elmúlt idényben mindössze hét bajnoki mérkőzésen szerepelt a Manchester Cityben.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Agüero egyes sajtóhírek szerint még ezen a nyáron távozna a Barcától, mivel nem titkoltan azzal a szándékkal érkezett, hogy végre klubszinten is együtt játszhasson gyermekkori barátjával, Lionel Messivel, aki azonban távozik a klubtól.

Az argentin csatár vasárnap Instagram-bejegyzésben köszönt el fia keresztapjától, Messitől.

FRISSÍTÉS! Időközben az FC Barcelona hivatalos oldalán is megerősítette a korábbi értesülést: a hivatalos közlemény szerint Agüeronak tíz hetet kell kihagynia, mert szalagsérülést szenvedett a jobb vádlijában.


A támadó legkorábban október 17-én, a Valencia elleni bajnokin mutatkozhat be új csapatában, amely vasárnap a Real Sociedad ellen kezdi meg szereplését a La Liga 2021–2022-es kiírásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik