Barca: ezt kívánta Piqué a Realnak – nem lesz népszerűbb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.10. 16:23
null
Piqué legfrissebb nyilatkozatával biztosan nem lesz népszerűbb a Real Madrid-szurkolók körében (Fotó: Reuters – archív)
Csütörtökön sajtótájékoztatót tartott Gerard Piqué, az FC Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje, akit a Real Madridra tett kijelentései miatt kifütyültek a szurkolók a spanyol válogatott legutóbbi két mérkőzésén. A 28 éves futballista leszögezte, esze ágában sincs visszavonulni a nemzeti csapattól, valamint senkinek a kedvéért nem hajlandó megváltozni. Aztán ismét beszélt a Real Madridról...

„A szurkolók a Barcelona és a Real Madrid közötti rivalizálás miatt fütyülnek ki engem, de nem változom meg. Az utolsó dolog lenne, amit tennék, hogy visszavonulok a válogatottól, ezzel ugyanis szívességet tennék az engem nem kedvelőknek” – kezdte Piqué, aki szerint a klub- és a válogatottfutballt ketté kell választani egymástól.

„Zene füleimnek, amikor kifütyülnek a Santiago Bernabéu Stadionban. Egész életemben Barca-szurkoló leszek, ettől függetlenül kiváló a kapcsolatom a Real Madrid játékosaival. A második gyermekem születése előtt Iker Casillas virágot küldött nekem és minden jót kívánt, mire én azt feleltem neki, hogy »remélem, kaptok egy négyest az Atléticótól«. Kimentek a pályára, kikaptak négy–nullára, mégis szóba állunk egymással” – mondta a játékos, majd rátett még egy lapáttal.

„A Real Madrid és a Juventus közti Bajnokok Ligája-elődöntőt Buffon-mezben néztem. Azt szeretném, ha a Real mindig kikapna. Imádom a Barcelonát, senki ne várja tőlem, hogy változtassak a hozzáállásomon, vagy bárkitől is bocsánatot kérjek” – tette hozzá Piqué, aki az őt bíráló Sergio Ramosról is szót ejtett.

„Eleinte rideg volt a viszonyunk, de manapság már jobb a kapcsolatunk, mint valaha. Kiváló futballista, nagyon jól érzem magam a pályán, amikor mellette játszom” – zárta mondandóját a világ- és Európa-bajnok játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik