Barca: Shakira kiakadt, Piqué új barátnőjével mutatkozott

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.23. 11:16
null
Gerard Piqué és Shakira júniusban 11 év után szakítottak (Fotó: AFP)
Alaposan kiakadt az FC Barcelona védőjére, Gerard Piquére volt barátnője, az énekesnő Shakira, miután júniusi szakításukkor megállapodtak, hogy egy évig nem mutatkoznak nyilvánosan új párjukkal, de a labdarúgó egy hétvégi koncerten új barátnőjével csókolózott – szúrta ki a Telecinco spanyol televíziós csatorna, amely nyilvánosságra is hozott néhány felvételt az esetről.

Még június elején számoltunk be róla, hogy a népszerű énekesnő, Shakira rajtakapta az FC Barcelona labdarúgóját, Gerard Piquét, hogy egy másik nővel folytat viszonyt, ezért a sztárpár szakított. A spanyol csatorna azt írja, a szakításkor a felek megállapodtak abban, hogy egy évig egyikük sem mutatkozik nyilvánosan új párjával, de ezt az alkut a labdarúgó hamar felrúgta, mert egy spanyolországi koncerten új barátnőjével, Clara Chía Martival jelent meg, akit meg is csókolt.

Fotó: Telecinco
Fotó: Telecinco

A Telecinco csatorna azt írja egy, az énekesnőhöz közel álló szerint Shakira nagyon csalódott volt a fotók miatt és mérges, hogy gyermekeinek apja nyilvánosan jelent meg új barátnőjével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik