Barcelona: „Hajrá, Madrid; k…a Katalónia” – írta az új igazolás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 22:37
null
Sergio Guardiola alighogy aláírta szerződését a Barcelona B-hez, már fel is bontották azt (Fotó: fcbarcelona.es)
Újra bebizonyosodott, hogy nem árt, ha egy profi sportoló a közösségi oldalakon visszafogottan nyilvánítja ki érzelmeit. Ezt most Sergio Guardiola, a Barcelona B labdarúgócsapatának új igazolása tapasztalhatta meg a saját bőrén, néhány órával aláírása után ugyanis szerződést bontott vele a katalán klub.


Sergio Guardiola a második ligás AD Alcorcónból a spanyol harmadosztályban szereplő Barcelona B-be igazolt. Ebben önmagában semmi különös sincs, úgy viszont már érdekesebb a történet, ha tudjuk, hogy a 24 éves támadó korábban nem nagyon lelkesedett a katalánokért, és ezt nem is rejtette véka alá.

A mallorcai születésű fiatalember 2013 októberében olyan bejegyzéseket írt a Twitter-oldalán, mint „Hajrá, Madrid; k...a Katalonia" vagy „Nem tenném be Messit a csapatomba, tönkreteszi a csapatjátékot.”

Guardiola – aki csak névrokona a Barcelona korábbi játékosának és edzőjének, Pep Guardiolának – hétfő este törölte igen kínossá váló bejegyzéseit, de elkésett vele, mert már bejárták a spanyol médiát. Olvasták a Barcelona illetékesei is, akik nem tétlenkedtek, azonnal felbontották a futballista szerződését, amelyen alig száradt meg a tinta.

SERGIO GUARDIOLA MEGGONDOLATLAN ÉS AZÓTA TÖRÖLT TWITTER-BEJEGYZÉSEI

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik