Barca: Egy percen múlott Aubameyang szerződtetése – Laporta

Vágólapra másolva!
2022.02.01. 15:50
null
Joan Laporta szerint egy percen múlott Aubameyang szerződtetése (Fotó: Twitter)
Habár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, szinte tényként kezelhető, hogy Pierre-Emerick Aubameyang felbontotta szerződését Arsenallal, hogy az idei téli átigazolási időszak utolsó napján csatlakozhasson az FC Barcelona labdarúgócsapatához. A katalánok elnöke, Joan Laporta elárulta a klub keddi sajtótájékoztatóján, hogy majdnem lecsúszott a gaboni csatár szerződtetéséről, mivel a kontraktust kísérő dokumentumok egy perccel az transzferidőszak zárása előtt érkeztek meg.

 

„A dokumentáció egy perccel az átigazolási időszak zárása előtt érkezett meg” – mondta Joan Laporta, aki azt is elárulta, hogy Aubameyang bemutatására a hétvégén kerülhet sor.

A gaboni csatár hétfőn átesett az orvosi vizsgálatokon és lencsevégre kapták, amint aláírja szerződését az Barcelonával. A hivatalos bejelentés ugyanakkor még egyik csapat részéről sem történt meg – sajtóhírek szerint a Barca beleegyezett, hogy addig nem hozza nyilvánosságra a játékos szerződtetését, ameddig az Arsenal be nem jelenti a szerződésbontást.

A presidente Ousmane Dembélé helyzetére is kitért a sajtótájékoztatón. Elmondta, nem érti a francia támadót, hiszen a Barca szerződésajánlatán felül két másik csapat ajánlatára is nemet mondott az idei téli átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik