Barca: egy korszak vége – az elnök szerint jelentős változások jönnek

Vágólapra másolva!
2021.05.19. 10:12
null
Joan Laporta nagy átalakításra készül a Barca keretében (Fotó: AFP)
Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke kedden interjút adott egy gálaeseményen, s elárulta, a jövő héttől kezdődően fontos döntéseket kell meghozniuk, hogy a következő évadban versenyképesebb futballcsapatuk legyen.

 

 

„Már elmondtam, hogy az idény végén az eredmények ismeretében átértékeljük a helyzetet – idézi a Sport Joan Laportát.Bár büszkék vagyunk rá, hogy megnyertük a Király-kupát, a Bajnokok Ligájában hamar kiestünk, a bajnoki címért zajló versenyfutásban pedig érthetetlen módon maradtunk alul. A jövő héttől kezdve fontos döntéseket kell hoznunk, hogy versenyképesebb legyen a keretünk, ezáltal esélyünk legyen megnyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját. Egy korszak véget ért.”

A Barcelona a La Liga utolsó fordulójában az Eibar vendégeként lép pályára. A katalánok a harmadik vagy a negyedik helyen zárják a bajnokságot.

A helyi sajtó szerint kérdéses, hogy Ronald Koeman marad-e a csapat vezetőedzője, s nem kizárt, hogy több olyan játékos távozik, aki évek óta meghatározó tagja a gárdának.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik