Barca: „Angliában minden más, kipróbálnám magam a PL-ben”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.23. 18:27
Sergio Busquets, az FC Barcelona labdarúgócsapatának középpályása szívesen kipróbálná magát az angol élvonalban, de nem ígéri, hogy a drukkerek a közeljövőben a Premier League-ben láthatják játszani.

„Imádom az angol futballt, teljesen más, mint amihez szokva vagyok. A stadionok mindig tele vannak, mások az emberek, más a sajtó, más a kultúra. Szívesen kipróbálnám magam egyszer ott, szerintem megállnám a helyem” – mondta a The Guardiannek Sergio Busquets, aki sajtóhírek szerint a PSG elképesztő, 75 millió eurós ajánlata után hamarosan meghosszabbítja szerződését a katalánoknál. Sergio Busquets, aki sajtóhírek szerint a PSG elképesztő, 75 millió eurós ajánlata után hamarosan meghosszabbítja szerződését a katalánoknál.

„Nem ígérem, hogy a közeljövőben én is a Premier League-ben játszom, elmondtam már, sokáig a Barcelonánál akarok maradni, de jó lenne egyszer ízelítőt kapni az angliai életből is” – tette hozzá Busquets.

A Barcelona a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében kedden a Manchester City ellen lép pályára idegenben, így Busquets testközelből is megtapasztalhatja, milyen az angol futball.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik