A spanyol liga elnöke szerint Mbappé öt évig lesz a Real játékosa

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.05.15. 14:33
Öt évre biztosan elbúcsúzik Párizstól – legalábbis a spanyol liga elnöke szerint (Fotó: Getty Images)
Egybehangzó sajtóhírek szerint a nyáron Kylian Mbappé távozik a PSG-től, és a Real Madrid játékosa lesz – a spanyol liga elnöke, Javier Tebas azt is tudni véli, hogy a francia támadó öt évre szóló szerződést ír alá a királyi gárdához.

 

Amint arról korábban beszámoltunk, egybehangzó sajtóhírek szerint a PSG-től hét év után távozó Kylian Mbappé a nyártól a Real Madrid játékosa lesz. A Spanyol Nemzeti Labdarúgóliga elnöke, Javier Tebas ezt aztán még annyival kiegészítette, hogy ő úgy tudja, a francia világbajnok támadó öt évre szóló szerződést írt alá.

„Mbappének aláírt szerződése van a Real Madriddal. A nyártól a csapatnál lesz és öt évig marad is a klubnál” – mondta Tebas a TUDN tévécsatornának adott interjújában.

Az már korábban biztossá vált, hogy a 25 éves támadó a nyáron elhagyja a párizsi klubot – amely el is búcsúzott már tőle – és ingyen igazolhatóvá válik. Az viszont még nem derült ki, hogy a Transfermarkt által 180 millió euróra becsült értékű francia csatár hol folytatja pályafutását, ám szinte biztos, hogy a Real Madrid játékosa lesz a nyártól.

Mbappé 2017 nyarán került a Monacóból kölcsönbe a PSG-hez, amely egy év múlva végleg meg is vásárolta a támadót. A párizsi csapat színeiben azóta 307 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 256 gólt szerzett és 108 gólpasszt osztott ki. A PSG-nél töltött hét éve alatt hat bajnoki címet, három Francia Kupát és három Szuperkupát nyert, valamint két Ligakupát is elhódított.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik