La Liga: megvan, mennyit kereshet Messi a Barcában – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.21. 15:44
null
A jelek szerint megvalósulhat Messi második barcelonai eljövetele (Fotó: Getty Images)
A La Liga áldását adja Lionel Messi Barcelonába való visszatérésére, amennyiben az argentin zseni rábólint arra, hogy évi bruttó 25 millió eurót keressen a katalán fővárosban – írja katalán sajtóhírekre hivatkozva az AS.

Ez durván a negyede annak az összegnek, amelyet Messi a két évvel ezelőtti távozásakor zsebre tett a Barca játékosaként. A klubhoz közeli sajtó szerint a Barca a következő, 2023–2024-es idényre szóló fizetési kerettel kapcsolatos tárgyalások során tudott megállapodni erről a Ligával – az egyezség értelmében a katalán klub Gavi és Araújo új szerződéseit is időben regisztrálhatná.

A megnevezett forrás hozzáteszi, hogy a Barca két évre szóló szerződést kínálna Messinek, amelyet a hétszeres Aranylabdás játékos az első év végén egyoldalúan felbonthatna. Ezzel együtt az argentin klasszisnak nem ez az egyetlen ajánlata. Messi szerződése június végén jár le a PSG-nél, és spanyol sajtóhírek szerint Szaúd-Arábiából és az MLS-ből is megkeresték már egy-egy nagy összegű szerződésajánlattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik