Barcelona: Neymar és Suárez nélkül, „B-csapattal” a kupában

Vágólapra másolva!
2015.10.27. 14:40
Az FC Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique kijelölte tizenhat fős keretét a Villanovense elleni idegenbeli Király-kupa-mérkőzésre. A szakember több kulcsemberét is pihenteti, így a katalánok erősen tartalékosan lépnek pályára a harmadosztályú csapattal szemben.

Luis Enrique döntése értelmében Claudio Bravo, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Javier Mascherano, Neymar, Luis Suárez és a még mindig nem teljesen egészséges Andrés Iniesta is kihagyja a szerdai találkozót.Claudio Bravo, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Javier Mascherano, Neymar, Luis Suárez és a még mindig nem teljesen egészséges Andrés Iniesta is kihagyja a szerdai találkozót.

A B-csapatból az utóbbi időben többször is lehetőséget kapó Gerard Gumbau, valamint Wilfrid Kaptoum és Aitor Cantalapiedra kapott helyet az utazó keretben.

Az 1992-ben alapított Villanovense a spanyol harmadosztály negyedik csoportjának 11. helyén áll, eddigi tíz mérkőzéséből csak hármat nyert meg.

A két csapat szerdai mérkőzése 20.30 órakor kezdődik, a tét a legjobb 16 közé jutás. A párharc visszavágóját december elején rendezik a Camp Nouban.

A BARCELONA 16 FŐS KERETE A VILLANOVENSE ELLEN
Kapusok:
Ter Stegen, Masip
Védők: Dani Alves, Douglas, Bartra, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Jordi Alba
Középpályások: Samper, Gumbau, Rakitic, Kaptoum, Aitor
Támadók: Munir, Sandro

SPANYOLORSZÁG, KIRÁLY-KUPA
A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT, 1. MÉRKŐZÉS

20.30: CF Villanovense (III.)–FC Barcelona

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik