Atlético: megérkezett Monacóból Arda belga utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 16:24
Megérkezett Madridba Yannick Ferreira Carrasco, a Monaco belga középpályása, aki sajtóhírek szerint pénteken véglegesíti az Atlético Madriddal megköttetendő szerződésének részleteit, szombaton pedig átesik az orvosi vizsgálaton.

Az Atlético a Marca szerint Arda Turan pótlására szemelte ki a még csak 21 éves, háromszoros belga válogatotttámadó középpályást, akiért 15 millió eurót fizet a hercegségbelieknek.

Ferreira Carrasco érkezése jó hír Ángel Correa számára, a másik kiszemelt erre a posztra ugyanis Nicolas Gaitán, a Benfica argentin légiósa volt. Ha a portugál klub belement volna Gaitán eladásába, az Atlético EU-n kívüli játékosokat érintő játékospolitikája miatt Correának kellett volna mennie.

A belga érkezésével a Marca szerint az is eldőlt, hogy Arda Turan nem tölti az őszt kölcsönben az Atléticónál – a Barca átigazolási tilalma miatt a török csak 2016 januárjában mutatkozhat be a katalán csapatban.

A Monaco már tudja is, mire költi a Ferreira Carrascóért kapott 15 millió eurót, ennyiért veszi meg a Benficától a 21 éves portugál Ivan Cavaleirót, a ki a legutóbbi szezont a Deportivo La Corunában töltötte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik