Real Madrid: Nem azért vagyok itt, mert nyertem a lottón - Navas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 14:23
Ahogyan arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Madrid hivatalosan is bejelentette a Costa Rica-i Keylor Navas érkezését.
A 27 éves kapus a bemutatását követő sajtótájékoztatóján elmondta, nem tudott nemet mondani a Real Madrid megkeresésére, és magabiztosan várja a kihívásokat, még akkor is, ha jelenleg még Diego López és Iker Casillas is a kapusszekciót erősíti a királyi gárdánál.„Ehhez a klubhoz szerződni olyan dolog, amiről mindig is álmodtam. Az együttesnek nagyszerű kapusai vannak, és tudom, hogy ez segíthet nekem, mint játékosnak. A világ legjobb játékosaival edzhetek, és meg akarom mutatni, hogy készen állok rá” – nyilatkozta Keylor Navas.

„Voltak máshonnan is ajánlataim, de nem volt nehéz döntés meghozni, hogy a Real Madridhoz csatlakozzak. Ez olyan dolog volt, amire egész életem során vártam, és nem mondhattam nemet – tette hozzá a kapus, akit a Real Madridnál szokásos nyomásról is faggattak, kevesebb lövés, de annál nagyobb felelősség. – Nagyon nyugodt vagyok, nagyon magabiztos. Tudom, hogy nem azért vagyok itt, mert nyertem a lottón. Azt hiszem, készen állok a kihívásokra. Ha keményen gyakorolsz, mindenféle kihívás elvégzésére késznek érzed magad.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik