Real Madrid: harmadosztályú amerikai csapat vinné Kakát

Vágólapra másolva!
2013.06.21. 21:44
Adrian Heath, az észak-amerikai harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (USL Pro) szereplő Orlando City vezetőedzője elmondta: 2015-re a csapata az élvonalba akar jutni, és ha ez sikerül, akkor a Real Madrid középpályását, Kakát is leigazolnák.
„Ha sikerül 2015-ig az MLS-be kerülnünk, akkor vélhetően Kakát is meg tudjuk szerezni. Nem kell Einsteinnek lenni ahhoz, hogy lássuk, a brazil középpályás szerződése épp akkor jár le Madridban, amikorra mi az élvonalbeli bemutatkozásunkat tervezzük” – mondta az Orlando vezetőedzője, Adrian Heath.

A harmadosztályú klub a 2012-es szezonban az első helyen végzett a USL Pro alapszakaszában, de mivel Észak-Amerikában nincsenek kiesők és feljutók, így nem léphetett felsőbb osztályba. Az együttesnek ennek ellenére van esélye a „feljutásra", mivel 2015-re az MLS vezetősége az élvonal kibővítését tervezi.

Az első osztályba lépés mellett Kaká szerződtetése sem tűnik teljesen elképzelhetetlennek, hiszen köztudott, hogy a brazil rendszeresen látogatja az orlandói klub edzőközpontját mostanában, és a csapat tulajdonosa, Flavio Augusto da Silva személyes jó barátja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik