Guardiola szerint Bojan Krkic nemsokára kulcsjátékos lesz a Barcában

juniorsport.hu juniorsport.hujuniorsport.hu juniorsport.hu
Vágólapra másolva!
2008.07.05. 16:37
Sokan kíváncsiak arra, vajon mire lesz képes a következő szezonban az immár Josep Guardiola által irányított Barcelona. A fiatal tréner mindenesetre optimista a jövőt illetően, és azt is elárulta, Bojan Krkic szerinte hamarosan a csapat vezéregyéniségévé nőheti ki magát.
Bojan Krkicre szép jövő várhat a Barcelonánál
Fotó: Action Images
Bojan Krkicre szép jövő várhat a Barcelonánál
Bojan Krkicre szép jövő várhat a Barcelonánál
Fotó: Action Images
Bojan Krkicre szép jövő várhat a Barcelonánál

A Barcelona az elmúlt két évben rendre alulmaradt a bajnoki versenyfutásban, ráadásul épp legnagyobb riválisával, a Real Madriddal szemben.

Érthető, hogy a katalán drukkerek azt várják a nemrég kinevezett vezetőedzőtől, Josep Guardiolától, hogy az ő irányításával ismét fontos címeket nyerjen majd a katalán klub.

A csapat korábbi kiválósága nem csinál titkot abból, hogy mindenképpen szeretné megerősíteni a támadósort, az Eb felfedezettje, Andrej Arsavin és a togói Emmanuel Adebayor egyaránt szerepel Guardiola kívánságlistáján.

Azonban azt is kijelentette, egy gyöngyszeme már így is van a csatársorban, nevezetesen a még mindig nagyon fiatal, mindössze tizenhét éves Bojan Krkic.

„Bojan nagyon jól teljesített az előző szezonban, annak ellenére, hogy a körülmények, őszintén szólva, nem voltak tökéletesek – mondta Guardiola. – Nem kell sokat várni, és az együttes kulcsjátékosa lehet, de azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy még nagyon fiatal, türelmesnek kell lenni vele, és nem szabad nagy terhet rakni a vállára."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik