Most éppen Joan Laporta cáfolta Ronaldinho esetleges klubváltását

Vágólapra másolva!
2007.12.10. 14:01
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (La Liga) szereplő FC Barcelona elnöke, Joan Laporta cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint Ronaldinho, a csapat brazil középpályása elhagyná a katalán együttest. A sportvezető elmondta: nem tárgyalnak sem a Chelsea-vel, sem az AC Milannal.
Ronaldinho góllal tért vissza a kezdőcsapatba
Reuters
Ronaldinho góllal tért vissza a kezdőcsapatba
Ronaldinho góllal tért vissza a kezdőcsapatba
Reuters
Ronaldinho góllal tért vissza a kezdőcsapatba

Megszokhattuk, hogy felváltva érkeznek a hírek arról, hogy eligazol-e vagy éppen marad-e Barcelonában Ronaldinho, a csapat aranylabdás játékosa.

A brazil futballista – akit szerződése 2010-ig köt az előző spanyol bajnokság ezüstérmeséhez - távozását most éppen a katalán klub elnöke, Joan Laporta cáfolta.

"Nem akarjuk eladni Ronaldinhót" - nyilatkozott tömören és lényegre törően a klubvezető.

"Nem egyeztetünk jelen pillanatban sem a Chelsea-vel, sem a Milannal vagy akár bármely más csapattal."

Ronaldinho meg sem közelítette aranylabdás formáját az idei szezonban. A gyenge produkciót követően pedig Frank Rijkaard többször is csak a padra ültette le a 27 éves játékost. A hétvégi Deportivo ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen azonban ismét a kezdőben kapott helyet a brazil. Ráadásul a katalánok az ő, igaz csak 11-esből szerzett góljával egyenlítettek még az első félidő végén.

"Számolunk Ronaldinhóval. Mindenki láthatta, hogy ő is harcolt a pályán a Deportivo ellen, akárcsak a csapat többi játékosa" - zárta végül mondandóját az elnök.

Korábban beszámoltunk arról, hogy egyes spanyol hírforrások szerint Ronaldinho már szóban megegyezett a Chelsea-vel. Azóta úgy tűnt, a Milan is komolyan érdeklődött a brazil zseni iránt, aki szívesen játszana Olaszországban - most azonban Laporta cáfolt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik