Női röplabda Extraliga: a Vasas ismét nyert Balatonfüreden

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.12.04. 20:37
null
A Vasas négy szettben nyert (Fotó: Bús Csaba)
A Vasas Óbuda négy szettben győzött a Szent Benedek RA otthonában a női röplabda Extraliga alapszakaszának pénteki mérkőzésén.

 

A két csapat csütörtökön is találkozott egymással, a fővárosiak akkor 3:0-ra nyertek.

RÖPLABDA
NŐI EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ

Vasas Óbuda–Szent Benedek RA 3:1 (–21, 23, –15, –18)
Balatonfüred. V: Tillmann, Adler.
SZBRA: Herbin-Baker 4, Valdez 8, Szerényi 6, White 23, Dimitric 5, Vacsi 10. Csere: Baksa (liberó). Vezetőedző: Andrea Milodanovics.
VASAS: Ambrosio 9, Popovic-Gamma 20, Kiss G. 16, Kalicsanyin 10, Fábián 5, Török 18. Csere: Juhár (liberó), Nogueras, Windisch. Vezetőedző: Jakub Głuszak.
MESTERMÉRLEG
Andrea Milodanovics:
– Végre nem féltünk. Nem szabad elfelejteni, hogy milyen múltú játékosok állnak a háló túloldalán, nagy dolog, hogy a nálunk játszó gyerekek így álltak neki ennek a mérkőzésnek. Boldog vagyok, rájuk pedig büszke, mert tökéletesen betartottak mindent, amit megbeszéltünk. Szeretném megköszönni a Vasasnak a fair küzdelmet, mert számomra hatalmas dolog, hogy egy játékos bármikor, de különösen vesztes állásnál bemutatja, hogy beleért a labdába.
Jakub Gluszak: – Igyekeztem azoknak játéklehetőséget adni, akik tegnap nem léptek pályára, mert ilyen hosszú kihagyás után két nap alatt két mérkőzést lejátszani nem egyszerű. Hat pontért jöttünk, ezt megszereztük, ez a legfontosabb. Elégedett vagyok azzal, ahogy a harmadik és negyedik játszmában reagáltunk arra, hogy leesett a játékunk színvonala. Gratulálok a füredieknek is, mert ma jól és nagy szívvel röplabdáztak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik