Röplabda: Petőváry Panni ismét csapata legjobbja volt

Vágólapra másolva!
2023.10.28. 22:54
Petőváry Panni csapata, az ASP Thetisz a magyar válogatott játékos remeklésének is köszönhetően pontot szerzett a PAOK otthonában a görög női röplabdabajnokság második fordulójában.

A liga eredményközlő oldala szerint a 25 éves feladóátló 26 ponttal járult hozzá együttese bravúros pontszerzéséhez az esélyesebb thesszaloniki csapat otthonában. A Thetis két kör után négy szerzett ponttal ötödik a 12 csapatos élvonalban.

A francia első osztályban Szűcs Kinga együttese, a Terville az eddig veretlen Nantes-ot fogadta, s hatalmas, több mint kétórás csatában 3:2-re nyert. A magyar válogatott 30 éves ütője 11 pontot szerzett, és az ő sikeres támadása zárta le a mérkőzést. A TFOC 3/2-es győzelem/vereség mutatóval, nyolc ponttal jelenleg az ötödik.

A német Bundesligában a szintén válogatott Kiss Gréta ugyancsak végigjátszotta a maga mérkőzését: csapata, a Potsdam saját közönsége előtt simán, 3:0-ra nyert a Neuwied ellen. Kiss kilenc ponttal járult hozzá a négy forduló után kilenc ponttal harmadik potsdamiak győzelméhez.

A férfiaknál Gergye Roland klubja, a hét közben még Las Palmason Bajnokok Ligája-selejtezőt játszó, bajnoki címvédő és szuperkupagyőztes Arcada Galati hazai pályán nagy csatára kényszerült a Steaua Bucuresti ellen, de végül 3-2-re győzött. A magyar ütőjátékos négy pontot szerzett, a csapat a Dinamo Bucuresti mögött második a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik