Női röplabda Extraliga: Kaposváron nyert az SZBRA

Vágólapra másolva!
2023.02.02. 21:23
null
A balatonfürediek ezúttal Kaposváron győztek három játszmában (fotó: KNRC-facebook)
A Szent Benedek kaposvári vendégjátékával kezdődött meg a női röplabda Extraliga 11. fordulója, ahol a vendégek ugyan három játszmában győztek, de a hazaiak is mindháromban húsz pont fölé jutottak, sőt a második szettben játszmalabdájuk is volt. A balatonfürediek ezzel visszavágtak a Magyar Kupa negyeddöntőjében elszenvedett vereségért és búcsúért.

 

A balatonfüredi csapat tartja harmadik helyét a tabellán az éllovas Vasas Óbuda és a Swietelsky-Békéscsaba mögött, míg a kaposváriak az 5. helyen állnak.

RÖPLABDA
Női Extraliga, 11. forduló
Kaposvári NRC–Szent Benedek RA 0:3 (–22, –25, –22)
Kaposvár, 310 néző. V: Árpás, Szarka.
KNRC: Maggioni 8, Szedmák 15, Bodovics 5, Ubavics 11, Godó 6, Gyimes 5. Csere: Rády (liberó), Radnai Lili 1, Hegyi. Vezetőedző: Vincent Lacombe.
SZBRA: Koleva 10, Nacsa-Pekárik 5, Bosnyakova 14, Jankovics 14, Vacsi 9, Herbin-Baker 2. Csere: Fáth (liberó), Sztijepics 1, Michalewicz. Vezetőedző: Krisztian Mihajlov.
Edzői értékelés
Vincent Lacombe:
– Gratulálok a Fürednek! Ma este jobban játszottak nálunk! Ez a meccs jó alkalom volt, hogy megnézzük, hol tartunk a kupameccs előtt.
Krisztian Mihajlov: – Nagyon boldog vagyok a győzelem és a mutatott játék miatt is. Jobbnak éreztem a csapatomat az ellenfelünknél, akik remekül küzdöttek és nem volt könnyű megnyernünk ezt a meccset. Egy hónapja dolgozok a lányokkal, a legfontosabb feladatom az volt, hogy megtaláljam a legjobb összeállítást és az egyensúlyt a csapatban. Koncentráltan játszottunk, a játék minden elemében jó teljesítményt tudtunk hozni. Alakulunk, formálódunk, és nagyon büszke vagyok a lányokra ezért a szép győzelemért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik