Rio 2016: egyre durvább Lochte-ék balhéja: „Mindent levizeltek”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.19. 08:06
Lochte és három társa azt állította, hogy rendőrnek álcázott fegyveresek kirabolták őket Rio de Janeiróban, de azóta kiderült, hogy nem egészen úgy történt minden, ahogyan mondták, ráadásul megrongáltak egy benzinkutat és hamis tanúzás miatt vádat emelhetnek ellenük. A brazil O Globo megszólaltatta a töltőállomás tulajdonosát.

Már korábban lehetett tudni, hogy az úszók erőszakoskodtak a benzinkúton, megrongáltak egy ajtót. De ez nem minden.

„Megálltak a benzinkút oldalánál, és levizelték a falat. Mindenhol. Le is fényképeztem őket, ahogyan letolt nadrággal állnak. Mondtuk nekik, hogy keressék fel a mellékhelyiséget, de inkább a falra vizeltek. Nem tiszteltek senkit és semmit” – emlékezett vissza a tulajdonos, aki neve elhallgatását kérte.

A négy olimpikon egy buliból hazatérve állt meg a taxival a benzinkútnál. Később mégis felkereshették a WC-t, ugyanis a rendőrségnek állítólag a birtokában van az a felvétel, ahogyan megrongálják a mosdó egyik ajtaját, majd összetűzésbe kerülnek a személyzet egyik tagjával.

Az Egyesült Államokban mindenkit mélységesen felháborít, amit az úszók műveltek, főleg azért, mert hamis sztorit fabrikáltak. New York Post csütörtöki cikkében úgy jellemezte Ryan Lochte-t, hogy megtestesít mindent, amiért a világ gyűlöli az amerikaiakat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik