A forduló rangadója a Zoknis Hobbitok szemével

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.11.26. 23:11
Rég volt vendégposzt a blogon, meccsösszefoglaló pedig -kapacitás hiányában- még annál is régebben. A mai napon azonban remek kis rangadónak...

Rég volt vendégposzt a blogon, meccsösszefoglaló pedig -kapacitás hiányában- még annál is régebben. A mai napon azonban remek kis rangadónak lehettünk szemtanúi a harmadosztályban, melyről vétek lenne lemaradnotok.

A Zoknis Hobbitok rendszeresen tesznek fel összefoglalókat, játékos értékeléseket a saját facebookos rajongói oldalukra.
A Custodia elleni mérkőzés hőskölteményét most a PLL Blogján is olvashatjátok.

Mielőtt belecsapnánk a közepébe, íme az 5:5-re végződő meccs után a tabella eleje:

III. osztály MGYDVRGKGGKPONT
1.AS Iustum II12101177354231
2.F.C. Custodia1191183295428
3.Zoknis Hobbitok1282267363126

A kis intermezzom után át is adnám a szót a hobbit krónikásoknak:

"Ma 13.25-kor rendezték a Pázmány Labdarúgó Liga aktuális fordulójának legnagyobb rangadóját, egyben a III. osztály feljutásáról döntő mérkőzést. Nagy várakozás övezte részünkről a mérkőzést, a szokásos kerettel jelentünk meg a kezdés előtt. A korábbi hetek eredményeire aligha, a formánkra és önbizalmunkra inkább alapozhattunk ma a Custodia ellen. Nem vitás, a mérkőzést mi kezdtük jobban, kétszer is vezetést tudtunk szerezni, de a szerencse ma sem állt mellénk, 4szer is kifelé pattant a labda a kapufáról, és a kihagyott helyzetek végül megbosszulták magukat, ellenfelünk nagyszerűen tartotta meg a labdát és - bár a szokásos játékukat ma nem tudták játszani – átlövésekkel voltak eredményesek. Az egyenlítés után a vezetést is megszerezték, 5-3-nál már mindent feladva támadtunk és támadtuk le a kékeket a saját kapujuk előtt, két nagyszerű lövéssel az egyenlítést is megszereztük, az utolsó percekben egy kis szerencsével akár a győzelem is miénk lehetett volna. A döntetlennel kiesett a kezünkből a sorsunk, már csak a riválisaink meglepetés-botlásai okozhatják a várva várt feljutást.

F.C. Custodia – Zoknis Hobbitok 5:5


Értékelés:

Kuli Dániel:
(8) Dani 5 gólt kapott, de egyikről sem tehetett, rajta semmi nem múlt ma sem. Az őszi szezon végére igazi kapussá fejlődött.

Pásztor Zoltán:
(9) Zoli ma 2 óriási góljával és szokásos nagyszerű védekezésével (és a védelem szervezésével) járult hozzá az eredmény kialakulásához.

Popovics Bence:
(7) Bence ma igazán pechesen játszott, ha két hatalmas kapufa helyett egy csúnya kis gólt szerzett volna, csapata valószínűleg megszerzi a győzelmet, de ez a szezon nem a szerencséről szólt..

Szabadkai Dániel:
(9) Dani is két gólt szerzett és nagyon agilisan játszott, sokszor hozta helyzetbe társait és veszélyeztette az ellenfél kapuját.

Csepely Dávid:
(7) Dávid szerezte a találkozó első gólját, de számára itt véget ért a termelés, csupán egy gólpasszt tudott adni ezután. Ma nem igazán ment neki úgy a játék, ahogy azt ő és társai elvárták volna.

Pálvölgyi András:
(7) Páva volt a másik játékos, aki a háló helyett csak a kapufát zörgette meg, Bencéhez hasonlóan kétszer is. Összességében ma nem tudott kiemelkedő játékot nyújtani.

Zoknis Hobbitok: (9) Hiába csak egyetlen pontot értünk el, látszódott a csapaton, hogy bármit megtenne a győzelemért. Aki kilátogatott a találkozóra az láthatta, hogy mind a két gárda olyan képességekkel rendelkezik, amivel a felsőbb osztályok valamelyikében kellene szerepelnie. Mindenki harcosan és motiváltan játszott. Nem volt szerencsénk, úgyhogy karácsonyra mindenki egy kalappal kérjen belőle, hogy a tavaszi szezont meg tudjuk nyerni! Hajrá Hobbitok!"

Köszönöm a figyelmet!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik