Interjú - Vaskapu Jam-Jam

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.03.23. 00:03
Ezen a héten Stájerits Erik kolléga a Vaskapu Jam-Jam kiváló formában védő kapusát, Szabó Andrist faggatta. Ha kíváncsi vagy a csapat eredetére...

Ezen a héten Stájerits Erik kolléga a Vaskapu Jam-Jam kiváló formában védő kapusát, Szabó Andrist faggatta.

Ha kíváncsi vagy a csapat eredetére, az öltözői hangulatra, vagy arra, hogy mit tennének ha a Vaskapu FC ellen kellene játszaniuk, akkor javaslom lapozz! :)

PLL Blog: 1. Mikor és kikből alakult a csapat?Ezen a héten Stájerits Erik kolléga a Vaskapu Jam-Jam kiváló formában védő kapusát, Szabó Andrist faggatta.

Ha kíváncsi vagy a csapat eredetére, az öltözői hangulatra, vagy arra, hogy mit tennének ha a Vaskapu FC ellen kellene játszaniuk, akkor javaslom lapozz! :)

PLL Blog: 1. Mikor és kikből alakult a csapat?

Szabó Andris: Az ötlet, hogy alakítsunk egy csapatot, körülbelül pont egy éve ilyenkor történt. A csapat egy részével mulatoztunk, amikor felmerült egy focicsapat alakítása, aztán miután láttuk, hogy nem csak egy kósza ötlet volt, elindult a szervezkedés. Nagyon jó kapcsolatunk van a Vaskapu FC tagjaival és néhány játékosunk régen az Fc-ben játszott így természetes volt, hogy felvesszük mi is a Vaskapu nevet. Így alakult meg a Vaskapu II.


2.Honnan jött a csapatnév, ha jól emlékszem idén változtattatok is rajt mi ennek az oka?


Valóban nem Vaskapu Jam-Jam néven alakultunk, ezt a nevet ebben a félévben vette fel a csapat. Túl egyszerűnek találtuk az előzőt, meg egy igen vicces történet fűz minket ehhez a névhez, így választottuk a Jam-Jam nevet
. ‎"Szemembe fújt a Jam-Jam, aztán jött a passzát szél, utána meg cunami, amit tornádó kísér! Szemembe fújt a Jam- Jam egy ronda bolgár nőt, utána meg egy BKVst meg egy betonkeverőt!"


3. Indultok más bajnokságban is vagy csak a PLL-re koncentráltok?


A Vaskapu Fc indult az ELTE ligában és néhány játékosunk már állandóan bővíti a keretüket, de már nagyjából minden játékosunk pályára lépett ott is. A Jam-Jam külön más bajnokságban még nem indul, ebben a félében elsősorban a PLL másodosztályának megnyerése a cél.


4. Tavaly osztályozót játszottak az első osztályért, ami sajnos nem jött össze, mi a csapat célja az idei bajnokságban?


Igen, sajnos nem sikerült, a büntetőpárbajban alul maradtunk, de így utólag belegondolva nem is olyan rossz, hogy akkor nem sikerült. Most úgy érzem, összeért a csapatunk és megérett arra, hogy megmérettesse magát az első osztályban is. Célunk az nem lehet más, mint a feljutás, más eredménnyel nem is elégednék meg és ahogy ismerem a csapatomat, ők sem. J


5. Voltak igazolások, ha jól tudom, 1-2 új ember érkezett a csapathoz a tavalyi bajnokság óta, sikerült a beilleszkedés?


Természetesen. A csapatunk ugye egy baráti társaságból alakult, így a hangulattal soha nincs gond, se a pályán se a pályán kívül. Nagyon jó viszony van a játékosok között és az új emberek is jól érzik itt magukat a csapatban. A csapat erőssége, hogy szívvel-lélekkel küzd a pályán és az új játékosok tökéletesen beleillenek ilyen téren is a csapatba.


6. Lassan 1éve hogy, együtt rúgjátok a bőrt, milyen a közösség? Vannak vezéregyéniségek? Vagy inkább csapatként vagytok együtt?


A közösségünk és az összetartás az példátlan. A PLL-ben nem hiszem, hogy van még egy olyan csapat, melynek ilyen közössége van. A Vaskapu Fc tagjaival is nagyon jó viszonyunk van, a csapaton belül pedig barátok játszanak együtt. Nálunk igazi vezéregyéniség nincsen, mindenkinek van egy képessége, tulajdonsága, amiben a legjobb, mellyel hozzájárul a sikerhez. Ha ezeket a tulajdonságokat összerakjuk, akkor kapjuk meg az igazán erős, sikeres és az utolsó másodpercekig küzdő Jam-Jam-ot.


7. Hogy értékelnéd a 2. osztály színvonalát, eléggé kiegyenlített a mezőny. Mit gondolsz erről?

Valóban elég kiegyenlített a mezőny, így hibázási lehetőségre nincs lehetőség. Jó és izgalmas mérkőzéseket játszunk hétről-hétre Több csapat is esélyes az első helyre, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy a végén a Vaskapu Jam-Jam végezzen az első helyen.


8. Nem titok vezetitek jelenleg a 2. osztályt és a hétfői győzelmetekkel sikerült picit ellépni az üldözőktől, hogy látod lőtávolon belül már az első osztály?

Nagyon felkészültünk a hétfői meccsre és mindenki 100%-t nyújtott, ennek volt köszönhető a sikerünk. Fellélegezni viszont nincs időnk, hiszen a jövő héten is egy igen komoly és sorsdöntő mérkőzésünk lesz, ahol természetesen győzni akarunk és más eredmény nem is elfogadható.


9. Utolsó kérdésem, ami mellett nem mehetünk el, ha feljuttok mi lesz, a nyitó forduló máris egy Fc- Vaskapu - Vaskapu Jam-Jam meccsel indul majd ?


Kevés csapat van a PLL-ben, i képes a sikerre az FC ellen, de úgy nem megyünk ki pályára, hogy feladtunk egy meccset, így hát ott is az utolsó másodperekig küzdeni fogunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik