Videó: Conte bemutatott a Juve elnökének, jött is a válasz

Vágólapra másolva!
2021.02.10. 13:00
null
Conte nem rajong a Juventus elnökéért (Fotó: AFP)
A jelek szerint nem szívbéli jó barátja egymásnak Antonio Conte és Andrea Agnelli: az Inter vezetőedzője és a Juventus elnöke a két csapat Olasz Kupa-mérkőzésének szünetében és a lefújás után üzengetett egymásnak.

Először az olasz média csak azt vette észre, hogy az elnök a lefújás után néhány keresetlen szóval illeti Contét. („B...d meg, fogd be a szádat, te s.ggfej.”)

Aztán kiderült az előzmény is: az első félidő végeztével az öltözőbe igyekvő vezetőedző a középső ujját mutatta fel Agnellinek és a Juve vezérkarának – írja a Football Italia.

A félidőben a Juve sportigazgatója, Fabio Paratici és az Inter technikai igazgatója, Gabriele Oriali is szóváltásba keveredett egymással. Az adok-kapok később is folytatódott, Conte a meccs után a torinóiakra panaszkodott.

„A Juventusnak igazat kellene mondania. Azt hiszem, a negyedik játékvezető látta és hallotta, mi történt a mérkőzés alatt. Szerintem tisztelettudóbbnak és sportszerűbbnek kellene lenniük, és tisztelniük azokat, akik dolgoznak” – mondta a lefújás után a Rai1 kamerája előtt.

Conte 2011-től 2014-ig volt a Juventus vezetőedzője, ezalatt munkakapcsolatban volt Agnellivel. Torinói időszaka végén kritizálta a vezetők pénzügyi döntéseit, majd lemondott pozíciójáról. Később a médiában is odaszóltak egymásnak, majd 2019-ben, amikor a Juve vezetői vissza akarták hívni Contét a kispadra, Agnelli megvétózta a szerződtetését.

A meccsről bővebben ITT!


 

OLASZ KUPA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Juventus–Internazionale 0–0
Torino,Allianz Stadion,zárt kapuk mögött. Vezette: M. Mariani
Juventus:Buffon – Danilo, Demiral, De Ligt, Alex Sandro – Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Bernardeschi (McKennie, 63.) – C. Ronaldo, Kulusevski (Chiesa, 87.). Vezetőedző:Andrea Pirlo
Internazionale: Handanovic – Skriniar, De Vrij, Bastoni (Kolarov, 66.) – Hakimi, Brozovic, Barella, A. Darmian (Perisic, 58.) – Eriksen (Sensi, 65.) – R. Lukaku, Lautaro Martínez.Vezetőedző:Antonio Conte

Továbbjutott: a Juventus, 2–1-gyel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik