Nemzetisport.hu 2010.04.12 14:05 Frissítve: 2015.03.25 02:14

Serie A: Mourinho paranoiája káros az Internek - Moggi

Az olasz futballban egykor nagyhatalmú Luciano Moggi egy televíziós műsorban keményen bírálta az olasz labdarúgó-bajnokság két milánói óriásklubját, az Intert és a Milant.

„Még mindig az Inter a legerősebb csapat ebben a középszerű bajnokságban, ezt szombaton a Fiorentina elleni meccs második félidejében is bizonyította. Csakhogy a fekete-kékek megszenvedik a folyamatosan ellene való szervezkedéstől tartó Mourinho paranoiáját, ez bizonytalanságban tartja a játékosokat" – kritizálta az Inter vezetőedzőjét a provokatív nyilatkozatairól híres Luciano Moggi a Studio Stadio című műsorban.

A Juventus ötéves eltiltását töltő egykori ügyvezető igazgatójának mostani hangos közszereplése nem független attól, hogy bíróságon igyekszik bizonyítani: semmivel sem nagyobb az ő felelőssége a Calciopoli néven elhíresült megvesztegetési botrányban, mint más, a munkáját vele ellentétben ma is zavartalanul végző nagyhatalmú olasz klubvezetőnek.

Moggi a Milanról szólva kijelentette: az elöregedett csapat semmilyen szempontból sem vethető össze az Interrel és a Romával, nincs esélye a bajnoki címre. Egykori klubját, a Juvét rossz játéka ellenére esélyesnek tartja a negyedik helyre.

2023.01.24 22:16:09

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az én bajom az, hogy ha bűnösök is, megint nem azok bűnhődnek majd, akik a törvény ellen vétettek (nyilván ezért mondtak le nagy hirtelen), hanem azok, akik az égvilágon semmiről sem tehetnek: a játékosok és a szurkolók.

2023.01.18 23:30:32

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Napoli kilenc pont előnnyel vezeti az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláját a címvédő Milan és tízzel a Juventus, illetve az Internazionale előtt. Azt tegyük most félre, hogy Luciano Spalletti legénysége kedden a gyengécske Cremonese ellen tizenegyesekkel kiesett az Olasz Kupából, mert a szurkolókat sokkal inkább a Serie A, valamint a lehető legjobb Bajnokok Ligája-szereplés érdekli és tartja lázban.

2023.01.18 23:10:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha így fáj, ezt, ha úgy fáj, azt tanácsos bekapnunk.

2023.01.18 19:26:13

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az Internazionale már a 21. percben kétgólos előnyben volt és végül magabiztos győzelmet aratott.

2023.01.13 23:36:31

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Vajon mi a Juventust tegnap este 5–1-gyel kiütő nápolyi csapat sikerének titka?