Serie A: a Juventus és az Inter is vinné a Bayern válogatott védőjét – sajtóhír

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.10.08. 07:11
null
Niklas Süle válogathat az ajánlatok között (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság két topklubja, az Internazionale és a Juventus is szívesen látná soraiban a Bayern München idény végén lejáró szerződésű labdarúgóját, Niklas Sülét – számolt be róla a CalcioMercato.com.

Süle 2017-ben a Hoffenheimtől igazolt a Bayernhez, amelyben rögvest alapember lett, első idényében 42 meccsen lépett pályára és bajnok lett. A folytatás kevésbé alakult jól, szezonról szezonra kisebb-nagyobb sérülések – többnyire térdproblémák – hátráltatták. Az elmúlt bő négy évben viszont még így is összejött neki 144 tétmeccs bajor színekben – ezeken pedig hat gól és három gólpassz védő létére.

Német sajtóhírek szerint Julian Nagelsmann vezetőedző szívesen hosszabbítana Sülével, aki iránt a jelek szerint igencsak nagy lehet a kereslet januárban: korábban a Fichajes arról írt, Carlo Ancelotti is kiszemelte őt a Real Madrid védelmébe. Utóbbi klubban újra együtt futballozhatna korábbi müncheni védőtársával, David Alabával. Anno épp Ancelotti volt a Bayern edzője, mikor a csapat szerződtette az azóta már 35-szörös válogatott bekket.

Süle ebben az idényben szintén alapember: tizenegy tétmeccsből tízszer volt kezdő a Bayernben, egyszer pedig csereként lépett pályára.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik