MLS: felbontanák Ibrahimovic szerződését, itt folytathatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.04. 16:46
Olasz sajtóhírek szerint az AC Milannál nagyon komolyan gondolják Zlatan Ibrahimovic szerződtetését, és a svéd klasszis korábbi klubja már el is készített egy szerződéstervezetet, amit a Los Angeles Galaxy csatára elé tett.

Korábban már lehetett hallani arról, hogy a Milan szívesen szerződtetné Ibrát, ha a támadó valóban visszavágyik Európába, most azonban úgy tűnik, felgyorsultak az események, és már egy megállapodást is a svéd elé raktak az olaszok.a Milan szívesen szerződtetné Ibrát, ha a támadó valóban visszavágyik Európába, most azonban úgy tűnik, felgyorsultak az események, és már egy megállapodást is a svéd elé raktak az olaszok.

Az AC Milan átigazolási ügyeiről rendre jól értesülő Vito Angele újságíró úgy tudja, a milánóiak féléves szerződést kínáltak Ibrahimovicnak, amely egy évvel automatikusan meghosszabbodik, amennyiben a csapat a Bajnokok Ligájában szerepel a következő idényben.

Ibrahimovic visszatérhet az AC Milanba (Fotó: AFP)
Ibrahimovic visszatérhet az AC Milanba (Fotó: AFP)

A beszámolók szerint a svéd számára nagyon vonzó az ajánlat, és rá is bólintana, így ügynöke, Mino Raiola már azon dolgozik, hogy felbontsa ügyfele 2019 decemberében lejáró kontraktusát Los Angelesben.

A 116-szoros válogatott, 37 esztendős labdarúgó 2010 és 2012 között futballozott már a Milan színeiben, 85 tétmérkőzésen pályára lépve 56 gólt szerzett és 24 gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik