Milan: „Veszélybe került Leao játéka a BL elődöntőjében”

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.05.07. 18:37
null
Rafael Leaót (jobbra) szombaton már a 11. percben le kellett cserélni (Fotó: AFP)
Az AC Milan a 4. helyért folyó harc szempontjából létfontosságú győzelmet aratott szombaton a Serie A-ban a Lazio ellen, de már a 11. percben le kellett cserélni egyik ászát, Rafael Leaót, és sajtóhírek szerint nincs kizárva, hogy a portugál jövő héten, az Inter elleni BL-elődöntőben sem szerepelhet.

 

Ugyan Rafael Leao arról posztolt szombaton közösségi oldalán, miután a Lazio ellen 2–0-ra megnyert meccsen már a 11. percben le kellett cserélni (Alexis Saelemaekers váltotta), hogy hamarosan visszatér, és a hírek szerint az aggódó szurkolóknak is azt mondta, amikor elhagyta a stadion, nem súlyos a sérülése.

A gazzetta.it azonban arról írt vasárnapi cikkében, hogy a meccs óta elvégzett vizsgálatok combizomsérülést állapítottak meg a Milan támadójánál, ami miatt veszélybe került jövő szerdai játéka az Inter elleni városi derbin, a Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán.

A cikk szerint Leaóra a következő napokban kezelések és folyamatos vizsgálatok várnak – ezek eredményétől függ a szerdai játéka. A 23 éves Leao a bajnokságban 32 meccsen 12 gólt és nyolc gólpasszt jegyzett, a BL-ben tíz találkozón egy gólt, öt gólpasszt – a kiesése érzékeny veszteség lenne a vörös-feketék számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik