Milan: üzleteltek a Parmával, és üzletelhetnek a Barcával is

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.21. 13:49
null
Andrea Conti ebben az idényben kevés lehetőséget kapott a Milanban (Fotó: AFP)
A Milan egyszeres olasz válogatott labdarúgója, Andrea Conti az idény végéig a szintén a Serie A-ban szereplő Parmához került kölcsönbe – jelentette be a két klub a hivatalos honlapján.

 

A 26 éves jobbhátvéd – aki egy sorral előrébb, jobb oldali középpályásként is bevethető – 2017 óta a Milan játékosa, de ebben az évadban csak öt tétmérkőzésen kapott lehetőséget Stefano Pioli vezetőedzőtől.

A milánói klub közleménye megjegyzi, bizonyos feltételek teljesülése esetén a Parmának a nyáron kötelező lesz megvásárolnia Contit.


Ugyancsak a Serie A éllovasához kapcsolódó átigazolási hír, hogy tárgyalásokat folytat az FC Barcelonával Junior Firpo megszerzéséről. Az Onda Cero spanyol rádióadó információi szerint az olasz klub 500 ezer euróért venné kölcsön a 24 esztendős balhátvédet, akit a katalánok az idény végén 20 millió euró fejében végleg el is engednének. A Milannál bíznak benne, hogy a kivásárlási áron tudnak alkudni, jelenleg azonban nem ez jelenti a legnagyobb problémát, hanem az, hogy a dominikai születésű spanyol futballista nem szeretne idegen országba költözni alig egy hónappal a kisfia megszületése után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik