Milan: megegyeztek a francia válogatott támadóval – sajtóhír

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.07.09. 07:58
null
Olivier Giroud a hírek szerint kipróbálhatja magát a Serie A-ban is (Fotó: AFP)
Egybehangzó sajtóhírek szerint a francia válogatott támadó, Olivier Giroud közel áll ahhoz, hogy az olasz élvonalban (Serie A) szereplő AC Milan játékosa legyen. Az értesülések szerint a milánói csapat egymillió eurót fizet a Chelsea-nek a 34 éves labdarúgóért, akivel 2023 nyaráig kötne szerződést.

 

Az olasz és a nemzetközi sajtó is készpénznek veszi, hogy Olivier Giroud a Chelsea-t hátrahagyva, 2023 nyaráig elkötelezi magát az AC Milanhoz.

A Sky Sports információi szerint Giroud-t már csak az orvosi vizsgálatok választják el a milánói gárdától, amely egymillió eurót – és szereplésének, valamint teljesítményének függvényében egymillió euró bónuszt – fizet a francia támadó játékjogáért.

A 34 éves futballista 2018 januárjában, hat év után távozott az Arsenaltól a Chelsea-hez – amely akkor 18 millió eurót fizetett érte.

A londoni „kékeknél” eltöltött három év alatt 119-szer lépett pályára és 39 gól mellett 14 gólpasszt jegyzett, továbbá csapatával megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Giroud részt vett az idei Európa-bajnokságon, amelyen csalódást keltően már a Svájc elleni nyolcaddöntőben kiesett a regnáló világbajnok francia válogatottal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik