K. T. I. 2020.06.14 14:40 Frissítve: 2020.06.15 14:21

Milan: a szerdai balhéval eldőlt Ibrahimovic jövője – sajtóhír

Olasz lapértesülések szerint eldőlt Zlatan Ibrahimovic milánói jövője. A 38 esztendős svéd januárban úgy írt alá féléves megállapodást a Milannal, hogy a tapasztalatok alapján nyáron közösen dönthetnek az egyéves hosszabbítás mellett. A veterán támadó a jelek szerint inkább a búcsú felé hajlik…

Ibrahimovic a Hammarby edzésén (Fotó: AFP)

Korábban mi is beszámoltunk a hírről: olasz sajtóértesülések szerint kifejezetten rosszul sült el, hogy a Milan jelenlegi ügyvezető igazgatója, Ivan Gazidis személyesen is kilátogatott a csapat szerdai tréningjére. Ibrahimovic állítólag azon húzta fel magát, ahogy a sportvezető a klub jövőbeli terveiről beszélt. A szóváltás hamar hangos vitába és ordítozásba csapott át.

A Gazzetta dello Sport szerint a történtek megpecsételték a Milan és Ibrahimovic közös sorsát. A svéd támadó korábban úgy nyilatkozott, a saját teljesítményétől teszi függővé, hogy nyáron lejáró szerződését még egy évre meghosszabbítja-e Milánóban, avagy távozik.

Az olaszok szerint Ibra a búcsú mellett döntött, s amint véget ér az idény, ahhoz a Hammarbyhoz szerződik, amelynek múlt év óta résztulajdonosa. A 38 esztendős futballista a koronavírus miatti kényszerszünet jelentős részét Svédországban vészelte át, és épp a Hammarby játékosaival készült együtt.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy a Milannak megvan a terve a veterán klasszis pótlására: a Real Madridnál eddig csak epizódszerephez jutó Luka Jovics szerződtetése lehet Gazidisék legfőbb célja a következő átigazolási időszakban.

2021.09.19 20:06:01

Olasz labdarúgás MURÁNYI DOMONKOS

A „zebrák” Morata góljával hamar előnybe kerültek, de a vendégek Rebic révén egyenlítettek.

2021.09.09 10:48:20

Olasz labdarúgás NAGY ZSOLT

Jorginho elképesztő kitartásának köszönhetően minden színtéren az európai futball csúcsára ért.

2021.09.01 22:18:59

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Az Atalanta, a Genoa és a Torino is ügyeskedett az utolsó órákban, nem gyengült az Inter és a Nápoly.

2021.08.16 13:34:24

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2021. Nem kamu a kínai tulajdonos költségcsökkentési akcióterve. Ki lesz a következő távozó?