AC Milan: balhé az edzésen, Ibra leordította az igazgató fejét?

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.12. 09:57
Olasz sajtóhírek szerint nem pont úgy ért véget az AC Milan edzése szerda délután, ahogy azt a vezetőség remélte, Ivan Gazidis ügyvezető igazgató látogatása ugyanis villámgyorsan veszekedéssé alakult.

Az angolomilan.com beszámolója szerint Gazidis csupán azért jelent meg a Milan edzőközpontjában, hogy beszélgessen egy kicsit a játékosokkal, lelkesítse őket az idény visszatérése előtt, valamint beszámoljon arról, pontosan mire is költi a klub az extra pénzt, amelyet a játékosok ötvenszázalékos fizetéscsökkentése miatt tarthatott meg.

A barátságosnak induló látogatás azonban pillanatok alatt átcsapott veszekedésbe, az olaszok szerint ugyanis Zlatan Ibrahimovic, a milánóiak svéd klasszisa elkezdett ordítani az igazgatóval.

Ibrahimovic most sem fogta vissza magát (Fotó: AFP)
Ibrahimovic most sem fogta vissza magát (Fotó: AFP)

„Ez már rég nem az én Milanom, nincs terv a jövőre, én is csak azért vagyok még itt, mert imádom ezt a klubot!” – vágta oda a sokat kritizált Gazidisnek Ibrahimovic, aki jó szokásához híven egyáltalán nem fogta vissza magát.

Ibrával értett egyet Alessio Romagnoli csapatkapitány is, aki szintén kérdőre vonta Gazidist, aki szerinte a lehető legrosszabb pillanatban döntött a csapatlátogatás mellett, hiszen a hosszú szünet után péntek este már az Olasz Kupa elődöntőjében, a Juventusszal csap össze a Milan.

A vezető ezután csak annyit mondott, ígéri, nagy tervei vannak az AC Milannal, és kérte a játékosokat, adjanak bele mindent a kupaelődöntőn.

OLASZ KUPA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

21.00: Juventus–Milan (Tv: Sport2) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik