Juventus: szerződtették az Európa-bajnokot – hivatalos

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.08.18. 19:26
null
Manuel Locatelli az olasz válogatott szerelésében (Fotó: AFP)
A Juventus szerda este a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette az Európa-bajnok olasz labdarúgót, Manuel Locatellit.

 

Néhány órával ezelőtt beszámoltunk róla, hogy Manuel Locatelli, a Sassuolo válogatott labdarúgója orvosi vizsgálatra érkezett a torinói klubhoz.

A klub tájékoztatása szerint a Juve 2023 nyaráig térítésmentesen kölcsönveszi a játékost, azzal a kikötéssel, hogy utána – a szerződésben foglaltak teljesülése setén – kötelezően megvásárolja a játékjogát. A Juve három év leforgása alatt fizeti majd ki a 25 millió eurós vételárat, és a Sassuolo további maximum 12.5 millió eurónyi bónuszhoz juthat.

A 23 esztendős Locatelli az Atalantában és az AC Milanban nevelkedett, utóbbinál lett profi futballista, a 2018–2019-es idény óta a Sassuolóban szerepelt. A legutóbbi évadban a Serie A-ban 34 meccsen összesen négy gólt szerzett és három gólpasszt adott.

A Leccóban született játékos 2020 őszén mutatkozott be az olasz válogatottban. Tagja volt az idei Európa-bajnokságon aranyérmet szerző együttesnek. A tornán öt találkozón játszott, az Anglia elleni döntőben is pályára lépett.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik