Juve: „Hiba volt szerződtetni, az idény végén el kell engedni CR-t”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.03.11. 15:30
null
Meddig lesz CR a Juventusban? (Fotó: AFP)
Giovanni Gigli, a Juventus labdarúgócsapatának korábbi elnöke szerint óriási hibát követett el a torinói alakulat azzal, hogy szerződtette a portugál világklasszist, Cristiano Ronaldót – olvasható a Sport Bible oldalán.

 

Amkior a 76 éves Giovanni Giglit arról kérdezték, hogy hiba volt-e átigazolni a portugál világklasszist, habozást nélkül rávágta, hogy igen.

„Egyértelműen hiba volt szerződtetni. Már a Juventusban töltött első napján így gondoltam. Nagyszerű bajnokról van szó, de túl drága” – fogalmazott Giovanni Gigli.

„Most a Juventustól függ minden. Jelenleg gólonként egymillió eurót fizetnek neki, az elnöknek pedig most felelősséget kell vállalnia ezért. A klubnak el kellene engedni Cristiano Ronaldót az idény végén” – tette hozzá a Juventus korábbi elnöke.

A Juventus kedden óriási meglepetésre – és a szurkolók legnagyobb csalódottságára – az FC Porto ellen hazai pályán búcsúzott a Bajnokok Ligájától.

CR kihagyhatatlan Piro keretéből – igaz, nem először éri kemény kritika a 36 éves játékost, az utóbbi időben a korábbi válogatott támadó, Antonio Cassano rendszeresen odaszúr a portugál csatárnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik