Juventus: Allegri elismerte, Bonucci visszatér a Milantól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.02. 08:34
null
Allegri ismét Bonuccival dolgozhat (Fotó: AFP)
Massimiliano Allegri, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerte, hogy Leonardo Bonucci visszatér a Milantól.

 

Mint ismert, a 31 esztendős, 80-szoros olasz válogatott Leonardo Bonucci 2017 nyarán igazolt át a Juventustól a rivális AC Milanhoz, amely 42 millió eurót fizetett a védőért. Bonucci akkor többek között azért döntött a távozás mellett, mert állítása szerint megromlott a viszonya a klub vezetőségével, amely „nem becsülte meg őt eléggé”, emellett a szurkolók is sokat kritizálták.

Cristiano Ronaldo szerződtetése – valamint a Milan vezetősége körüli hercehurca – után röppentek fel a hírek, hogy a középhátvéd visszatérne korábbi sikerei színhelyére, ám eleinte nem tűnt reálisnak a transzfer.

A Juventus viszont bevonta Mattia Caldarát és Gonzalo Higuaínt is az üzletbe, a hírek szerint a megállapodás megszületett: a „zebrák” Caldarát adják cserébe Bonucciért, míg Higuaínt a Milan egy szezonra, 18 millióért kölcsönveszi, majd az idény végén 36 millió euróért végleg megvásárolhatja.

Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője a szerda esti, MLS-All Star elleni gálamérkőzés után az újságíróknak megerősítette, hogy Bonucci valóban visszatér az együtteshez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik