Inter: Jordi Albát vinnék, a Barca kész tárgyalni – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.06.25. 23:10
null
Jordi Albát a magas fizetése miatt elcserélheti a Barcelona (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóinformációk szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége nyitott a tárgyalásokra az Interrel Jordi Alba elcserélésének ügyében.

 

A Mundo Deportivo szerdai címlapja
A Mundo Deportivo szerdai címlapja

Néhány nappal ezelőtt a Mundo Deportivo írt először arról, hogy az Inter érdeklődik a 32 éves spanyol válogatott balhátvéd iránt. Alba 2012 óta a Barca játékosa, helye még mindig megkérdőjelezhetetlen a kezdő tizenegyben, magas fizetése miatt azonban a spórolni igyekvő katalán klub – a hírek szerint – nem ragaszkodik lélekszakadtáig a megtartásához.

Ezt használná ki az Inter, amely szintén nincs túl jó gazdasági helyzetben, ezért állítólag játékoscserében gondolkodik. A Catalunya Radio pénteki információi szerint a Barcelona arról tájékoztatta a milánói klubot, hogy nyitott a tárgyalásokra.

A Mundo Deportivo úgy tudja, az olasz bajnok Milan Skriniart, Marcelo Brozovicot vagy Lautaro Martínezt kínálhatja fel a spanyol futballistáért cserébe, míg az ESPN Alessandro Bastoniról ír mint lehetséges cserealapról – utóbbi játékossal szimpatizál is a Barca, ám Jordi Alba a hírek szerint nem szeretne távozni.

A spanyol balhátvéd a legutóbbi idényben 49 mérkőzésen öt gólt szerzett és 15 gólpasszt adott a gránátvörös-kékeknél, szerződése 2024 nyaráig érvényes.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik