nemzetisport.hu 2016.10.17 12:09 Frissítve: 2016.10.17 12:25

Internazionale: a szövetségi kapitány szerint is Icardi a hibás

Egyre nagyobb a balhé Mauro Icardi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale játékosa körül.

 

Mint ismert, a Curva Nord sérelmezte a Mauro Icardi önéletrajzában megjelenteket, és követelte, hogy az argentin játékos adja vissza a karszalagot, a csatár Instagram-fiókján felelt, kifejezve csalódását.

A Cagliari elleni meccsre kisétáló Icardit az ultrák füttyel és bekiabálással, no meg egy transzparenssel fogadták, amelyen sárdobálással vádolták a játékost. „Nem vagy férfi... és kapitány sem vagy" – tudatták, több transzparens pedig nemes egyszerűséggel „egy darab sz.r” megjelöléssel illette Icardit. A tábor szerint Icardi hazugságokat írt le róluk önéletrajzában.

A balhé odáig fajult, hogy a hírek szerint az Inter mintegy 40 fanatikusa megpróbálta megtámadni az argentin csatár autóját, majd fenyegető transzparenst helyeztek el a háza előtt.

Giampiero Ventura, az olasz válogatott szövetségi kapitánya sem rejtette véka alá véleményét, és megszólalt az üggyel kapcsolatban.

„Ez most nehéz időszak a klub, a játékos és a szurkolók számára is – fogalmazott Ventura a Radio 1-nek. – De igazából Icardi hozta magát ebbe a helyzetbe. Frank de Boer kevésbé hibás, őt csak a szezon elején nevezték ki, nincs könnyű dolga egy külföldi edzőnek.”

„Nem beszéli jól az olasz nyelvet, még nem is érzett rá annyira az olasz bajnokság stílusára, időre van szüksége, hogy belejöjjön, és megértse, mire van szükség a Serie A-ban.”

2021.09.19 20:06:01

Olasz labdarúgás MURÁNYI DOMONKOS

A „zebrák” Morata góljával hamar előnybe kerültek, de a vendégek Rebic révén egyenlítettek.

2021.09.09 10:48:20

Olasz labdarúgás NAGY ZSOLT

Jorginho elképesztő kitartásának köszönhetően minden színtéren az európai futball csúcsára ért.

2021.09.01 22:18:59

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Az Atalanta, a Genoa és a Torino is ügyeskedett az utolsó órákban, nem gyengült az Inter és a Nápoly.

2021.08.16 13:34:24

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2021. Nem kamu a kínai tulajdonos költségcsökkentési akcióterve. Ki lesz a következő távozó?