Nemzetisport.hu 2010.07.22 18:28 Frissítve: 2014.09.11 01:16

Adriano: Ha alkoholista lennék, nem lennék itt

Nincsenek alkoholproblémái, már nem depressziós, bizonyítani akar, és ígéri, ő és az AS Roma is jó lesz: a brazil Adriano végre boldognak érzi magát, és trófeákat akar nyerni.

Maga mögött hagyná a rossz időszakot: Adriano ígéri, jó fiú lesz Rómában (Fotó: Action Images)

Mint ismeretes, a kitűnő képességű, de nehezen kezelhető csatár 2009 áprilisában bontott szerződést az Interrel, miután beismerte: depressziós, és súlyos alkoholproblámái vannak. Ezután a Flamengóban játszott, majd júniusban visszatért Olaszországba, és hároméves szerződést írt alá a Romával.

„A Roma rengeteget jelent nekem. Tisztában vagyok vele, hogy sok hibát elkövettem a múltban, és nem szabad ezeket megismételnem, de azért vagyok itt, hogy elfelejtsem a rossz időszakom" – nyilatkozta Adriano.

„Meg akarom mutatni mindenkinek, hogy még mindig remek játékos vagyok. Rengeteget kell dolgoznom és megmutatnom, hogy mit érek a pályán. Most jól érzem magam, jó döntést hoztam, trófeákat akarok nyerni a Romával" – tette hozzá a brazil csatár, aki elmondta, tisztában van vele, hogy nem csak a támadófeladataira kell koncentrálnia majd.

„Tudunk együtt játszani Tottival és Vucsiniccsel, de nem lesz elég csak támadnunk. Elképzelhetőnek tartom, hogy működik egy támadótrió ilyen felállásban, de keményen kell dolgoznunk, s mindannyiunknak be kell segítenünk a védekezésbe. A győzelmekhez nem elég, hogy bajnokok szerepeljenek, csapatot is kell építeni, és a Románál ez megvan. Kiváló együttesbe kerültem, amely mind a Serie A-ban, mind a Bajnokok Ligájában sikeres lehet."

Adrianót természetesen súlyproblémáiról és edzettségéről is megkérdezték – a támadó elismerte, van lemaradása.

„Három hónapig nem játszottam, ez meg is látszik. Egy hónapon belül már jobb állapotban leszek, ígérem. Ha alkoholista lennék, most nem lennék itt. Szomorú és depressziós voltam, nem volt kedvem játszani, de Brazíliában segített a családom, és mellém álltak a barátaim is, így felnőttem. Most boldog vagyok, és nyugodt" – mondta.

2021.06.04 23:35:02

Olasz labdarúgás BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. A 40 millió a Juventus kasszáját gazdagítja majd, már csak az a kérdés, hogy mire megy el ez a pénz. Pirlo állását nem mentette meg végül az évad viszonylag sikeres zárása, a vezetőket most kevésbé érdekelték az anyagiak, és hiszik, hogy nem csak a töltött káposzta jó felmelegítve.

2021.05.23 20:30:27

Olasz labdarúgás KRASZNAI BENCE, BACSKAI JÁNOS

A Serie A idénybeli utolsó fordulójának nagy vesztese a Napoli, amely hagyta kicsúszni a kezéből a BL-szereplést.

2021.05.19 20:48:41

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nagyon nem ment most sem a döntőben az Atalantának, egykori játékosa, Kulusevski gólt lőtt, gólpasszt adott.

2021.05.15 17:39:21

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

De a Derby d'Italia főszereplője egyértelműen a VAR volt, erről a mérkőzésről sokat beszélnek még a szurkolók.

2021.05.10 10:53:04

Olasz labdarúgás N. Zs.

A hír a portugál edzőhöz is eljutott, aki vette a lapot és írt a cukrászdának.