Nemzetisport.hu 2010.12.20 15:05 Frissítve: 2014.02.28 01:05

A Milan megegyezett Cassanóról a Sampdoriával

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint megszületett a megegyezés az AC Milan és a Sampdoria között Antonio Cassano ügyében, így az olasz válogatott támadó a piros-feketéknél folytatja pályafutását.

Cassano legközelebb a Milan mezében mutathat be gólörömöt (Fotó: Action Images - archív)

A lap szerint Cassano hamarosan, egy-két órán belül aláírja szerződését a Milannál.

A hírek szerint a Samp elnöke, Riccardo Garrone elfogadta a milánóiak javaslatát: a két klub közösen fizeti ki a Real Madridnak az esedékes járandóságot (a Samp és a királyi gárda közötti megegyezés szerint 5 millió euró körüli összeg illeti a madridiakat, ha Cassano szerződése lejárta előtt távozik a genovai csapattól). Egyes források szerint a csatár maga is beszáll, és az összeg egy részét maga fizeti ki.

Cassano a hírek szerint még decemberben csatlakozik a Milan dubai edzőtáborában új csapatához, a szerződés pedig január elején válik hivatalossá, amikor megnyílik az átigazolási időszak. 

Cassano azért távozik a Sampdoriától, mert összekülönbözött a klub elnökével. A sportvezető kezdeményezte is a csatár szerződésének felbontását, miután a válogatott labdarúgó októberben a nagy nyilvánosság előtt megsértette. A 28 éves játékos azóta bocsánatot kért, ám a Samp vezetői nem kértek belőle.

2022.04.25 21:07:51

Olasz labdarúgás B. J.

Sokkal jobban kezdett a házigazda, de meglett a böjtje a kihagyott helyzeteknek és a védelmi kihagyásoknak.

2022.04.23 20:13:57

Olasz labdarúgás KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Kell egy olyan nóta, amelynek az első sora, az első traktusa hallatán minden egyes kékbe, zöldbe, pirosba, lilába öltözött szurkoló felpattan a helyéről, hogy abban a néhány másodpercben bizonyítsa az egész világnak, na meg nem utolsósorban önmagának: ahol éppen áll, az pillanatnyilag a földkerekség legtutibb helye.

2022.04.11 21:11:47

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Magam is félve írom le, mert nem titkolom, hogy igencsak szimpatizálok az AS Romával, mégis ki kell mondani: az az ember érzése, hogy ez a csapat valahogy nem a győzelemre született. Erős kijelentés lenne? Igazságtalan is? Tudománytalan is? A tényekkel nehéz vitatkozni, és tény, hogy a csapat 14 éve nem nyert semmit.

2022.04.03 19:49:55

Olasz labdarúgás BALÁZS DÁVID

A Juventus mindent megtett, de a rengeteg lövés mellett csak két kapufát tudott felmutatni.