Milan: magyar szurkolók találkozhatnak Franco Baresivel

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.10.20. 13:50
null
Ők találkozhattak tavaly Albertinivel (Fotó: Nagy-Pál Tamás)
Libero – álmodni szabadon címmel jelent meg magyarul is Franco Baresi önéletrajzi könyve, amelyet decemberben Milánóban fog dedikálni a magyar rajongóknak. A Milan–Monza olasz bajnoki futballmérkőzésre szervezett utazáson bárki részt vehet, de a helyek fogynak.

Nincs rossz dolguk a Milan-szurkolóknak Magyarországon.

Alig egy éve annak, hogy a Milanmania szurkolói klub utazást szervezett az AC Milan–Red Bull Salzburg Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, amely a továbbjutásról döntött. Ebben még semmi különleges nincs, hiszen a klub majd' minden Milan-meccsen nagy létszámban képviselteti magát. Ugyanakkor a találkozó előtt a magyar szurkolóknak lehetőségük volt találkozni a klub 3-szoros BL-győztes legendájával, Demetrio Albertinivel, aki egy beszélgetés után vállalta a közös fotókat, és egyesével dedikálta a Mesélek a Milan bajnokairól című könyvet – mintegy 60 magyar szerencsésnek. Az eseményen mi is ott voltunk, és exkluzív interjút készíthettünk a zseniális középpályással.

A Milan-szurkolók élményei pedig most folytatódnak!

A Milanmania ezúttal december 17-ére, a Milan–Monza olasz bajnokira szervezett hasonló lehetőséget: az utazók a mérkőzés után nem mással, mint a 6-szoros bajnok, 3-szoros BL-győztes, az olasz válogatottal pedig világbajnok Franco Baresivel találkozhatnak, aki szintén könyvet fog dedikálni, méghozzá a Milanmania gondozásában magyarul is megjelent, Libero – álmodni szabadon című önéletrajzi olvasmányt (melyről már kritikát is írtunk ITT).

Szóval tény: nincs rossz dolguk a Milan-szurkolóknak Magyarországon. Már csak azért sem, mert bár egy ilyen lehetőségre természetesen gyorsan fogynak a helyek (most járunk 70 százaléknál), aki siet, még tud jelentkezni erre a páratlan élményre.

Ráadásul aki jelentkezik, annak a boltba sem kell rohannia a könyvért, ugyanis az utazás ára tartalmazza azt – ahogy természetesen a szállást, az utazást és a belépőt is a mérkőzésre. Aki pedig teljessé szeretné tenni a milánói álomhétvégéjét, még egy stadiontúrára is benevezhet.

Tehát hely még van, de igyekezni nem árt, további részletek és jelentkezés ITT.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik