Serie A: hat év után távozott az Intertől a PSG-hez tartó védő

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.30. 14:57
null
Milan Skriniar július 1-től szabadon igazolható játékosként tárgyalhat más klubokkal (Fotó: Getty Images)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, Bajnokok Ligája-döntős Internazionale a hivatalos honlapján tudatta, hogy hat év után távozik a csapat szlovák védője, Milan Skriniar, aki iránt a francia Paris Saint-Germain már télen érdeklődött.

 

A Zsolnán nevelkedő védő 2016 januárjában szerződött Olaszországba, a Sampdoriánál nyújtott, első idénybeli teljesítményére pedig a nagy klubok is felfigyeltek, s 2017 nyarán átigazolt az Interhez, melynél hamar alapember lett, hat év alatt 246 mérkőzésen 11 gól és öt gólpassz fűződött a nevéhez.

Skriniart a sikerek sem kerülték el Milánó kék felén, hiszen egy bajnoki cím mellett két-két alkalommal Olasz Kupát és olasz Szuperkupát is nyert, a mostani idényben pedig Bajnokok Ligája-döntőig menetelt a csapatával, igaz, sérülés miatt már az elődöntőtől kezdődően nem számíthatott rá Simone Inzaghi, az isztambuli finálét pedig a kispadról figyelhette, de nem lépett pályára.

Skriniarnak június 30-án lejár a szerződése az Internél, így július 1-től szabadon igazolható játékosként tárgyalhat más klubokkal, de a francia Paris Saint-Germain már a télen is szerette volna megszerezni őt, most pedig ingyen meg is teheti.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik