Milan: 3.5 millió euróért ír alá a világbajnok; kiszemelt az Arsenalból

Vágólapra másolva!
2023.04.19. 14:12
null
A Napoli ellen kedden gólt szerző Olivier Giroud (jobbra) jövő nyárig hosszabbít a Milannal (Fotó: AFP)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Milan továbbjutását kedden egy góllal segítő francia világbajnok, Olivier Giroud szerdán új, 2024-ig szóló szerződést köt az olasz klubbal – adta hírül a milannews.it.

 

Az olasz sajtó már korábban beszámolt arról, hogy a 36 éves Olivier Giroud megállapodott a Milannal nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról és a klubbal kapcsolatban jól értesült milannews.it híre szerint a csatár szerdán írja alá 2024-ig szóló új megállapodását, az egy évre nettó 3.5 millió euró fejében.

Giroud 2021-ben a Chelsea-től szerződött a Milanhoz, és a felek szóbeli egyezségének értelmében a megállapodást kölcsönös elégedettség esetén jövőre újabb egy évvel meghosszabbíthatják.

A milannews.it arról is beszámolt, hogy az olasz bajnoki címvédő egyik nyári kiszemeltje az Arsenal angol U21-es válogatott támadója, a jelenleg a francia Reimsnek kölcsönadott Folarin Balogun. Vele kapcsolatban múlt héten már jeleztük, hogy az RB Leipzig is érdeklődik iránta, és az olasz portál szerint a német klub lépéselőnyben is van, mert már megkezdték az egyeztetéseket a 21 éves játékos szerződtetése ügyében, aki a francia élvonalban 30 bajnokin 19 gólt szerzett. A hírek szerint az Arsenal 35 millió fontot szeretne kapni a játékjogáért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik