Juventus: El-győztes passzmester érkezhet bal szélre – sajtóhír

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.08. 10:14
null
Filip Koszticcsal erősíthet a Juventus (Fotó: AFP)
Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano azt írja, az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus egészen közel jár ahhoz, hogy szerződtesse a legutóbbi Európa-liga-győztes Eintracht Frankfurt 29 éves bal szárnyvédőjét, Filip Koszticsot.

 

Az olasz sportújságíró úgy tudja, hogy a Juventus mindenben megegyezett a játékossal, így már „csak” a német együttessel kell dűlőre jutnia – a tárgyalások a végső fázisban járnak, a hírek szerint az átigazolási díjat illetően négymillió euró különbség van a két klub elképzelése között. Fabrizio Romano azt is írja, hogy a Juve e hét végéig pontot szeretne tenni az ügy végére.


Filip Kosztics 2019 nyarán igazolt a Hamburgból a Frankfurtba, miután egy idényt utóbbiban szerepelt kölcsönben. A 48-szoros szerb válogatott a védelemben és a támadásban egyaránt rendkívül hatékony, a gólpasszokban teljesít talán a legjobban, a legutóbbi három évadban minden sorozatot figyelembe véve összesen ötvenet osztott ki, emellett 23 gólt is jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik