Milan: az ultrák Gallianit és a játékosokat támadják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.15. 11:12
null
A pozitív példaként felhozott játékosok között az ultrák nem említették meg Mario Balotellit
A Milan labdarúgócsapatának legbefolyásosabb ultracsoportja tüntetést tervez a piros-feketék Parma elleni vasárnapi hazai bajnokijára.

 

A Milan 5–1-es összesítéssel alulmaradt az Atlético Madriddal szemben a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ezzel az utolsó esélye is elszállt arra, hogy trófeát nyerjen a mostani szezonban. A Curva Sud ultráinál betelt a pohár, a Parma elleni vasárnapi bajnoki előtt tüntetni fognak Adriano Galliani és néhány játékos ellen.

„Decemberben már szóba került a tüntetés, és most az újabb csalódást keltő eredmény után elfogyott a türelmünk – áll a Curva Sud közleményében. – Megnevezzük azokat, akik a szurkolók szerint kulcsszerepet játszottak abban, hogy a Milan ilyen rossz helyzetbe került. Ezen személyek egyike Adriano Galliani, aki felelős a klub utóbbi igazolási ügyeiért. Nem értjük többek között, hogy küldhették el Ambrosinit, aki csapatkapitány volt, és a szavára adtak az öltözőben. Még kevésbé értjük, hogyan engedhették el Pirlót, és miért nem kínáltak neki hároméves szerződést a feltételei szerint. Ennek a politikának az eredményeként ilyen szörnyűek ma a kilátásaink. A Milan 37 pontra van az első helytől, és minden sorozatban elszállt.”

A fanatikusok nekimentek jó néhány játékosuknak is.

„Van néhány igazi profink, de használhatatlan, túlfizetett játékosokkal vannak körülvéve. Azon jár az eszük, hogy idióta fényképeket tegyenek ki a közösségi oldalaikra vagy asztalt foglaljanak egy szép este reményében szórakozóhelyen. Követhetnék az olyan, igazán profiként viselkedő játékosok példáját, mint Montolivo, Bonera, Abbiati, Kaká, De Sciglio, Abate, De Jong, Poli vagy Pazzini, csak hogy néhányat említsünk. Reméljük, hogy Seedorf mester súlyos döntéseket hoz az ilyen emberek ellen, mivel nincs többé rájuk szükség.”

A Milan jelenleg a 10. helyen áll a Serie A-ban, 9 pontra a biztos Európa-liga-indulást jelentő 5. helytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik