Moratti elismerte, tárgyal Ibrahimovicról és Eto’óról Laportával

Vágólapra másolva!
2009.07.17. 08:50
Az olasz Inter elnöke, Massimo Moratti a Sky Italia televíziónak elmondta, folynak egyeztetések közte és a Barcelona elnöke, Joan Laporta között egy Zlatan Ibrahimovic, Samuel Eto’o cseréről.
Ibrahimovic hátat fordíthat Milánónak
Fotó: Action Images
Ibrahimovic hátat fordíthat Milánónak
Ibrahimovic hátat fordíthat Milánónak
Fotó: Action Images
Ibrahimovic hátat fordíthat Milánónak

„Laportával tárgyalunk Samuel Eto’óról és Zlatan Ibrahimovicról” – nyilatkozta Moratti, aki hozzátette, csak akkor lehet szó bármilyen üzletről, ha a svéd támadó is hajlik arra, hogy Barcelonába szerződjön.

„Egyelőre nem tudom megmondani, Zlatan távozni fog-e Milánóból. Mindenképpen meg kell hallgatnunk az ő véleményét, mielőtt bármilyen döntés születik” – fogalmazott Moratti.

A hírek szerint Zlatan Ibrahimovicért 40 millió eurót fizetne a Barcelona, és még a kameruni Samuel Eto’o, valamint Alekszandr Hleb is az Interhez kerülne, az utóbbi kölcsönbe.

Moratti a lehetséges üzletről nem árult el részleteket, de azt elismerte, hogy Eto’ónak is része lehet a megállapodásban.

A sportvezető azt az olasz sajtóhírt tagadta, mely szerint hamarosan Milánóban találkozna Joan Laportával, de azt elismerte, hogy telefonon beszéltek, és utalt arra, hogy hamarosan folytatják az egyeztetéseket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik