Berlusconi szerint csapata van olyan erős, mint az Inter

Vágólapra másolva!
2009.07.06. 14:14
A Serie A legutóbbi szezonjában bronzérmet szerző AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi bizakodó a 2009–2010-es idénnyel kapcsolatban, úgy véli, együttese van olyan erős, mint a legutóbbi négy kiírás győztese, az Internazionale.
Silvio Berlusconi eredményes szezont jósol
Silvio Berlusconi eredményes szezont jósol
Fotó: Action Images (archív)
Silvio Berlusconi eredményes szezont jósol
Silvio Berlusconi eredményes szezont jósol
Silvio Berlusconi eredményes szezont jósol
Fotó: Action Images (archív)
Silvio Berlusconi eredményes szezont jósol

A Milan a nyári átigazolási időszakban elvesztette a brazil aranylabdás Kakát, valamint visszavonult a profi labdarúgástól a klub ikonja, Paolo Maldini, ennek ellenére Berlusconi pozitívan látja együttese jövőjét.

„Az újjáépítés mellett tettük le a voksunkat, de a csapat továbbra is rettentően erős, úgyhogy jó szezont várok” – kezdte nyilatkozatát Silvio Berlusconi.

„Senki, még az Inter sem készül jobb alakulattal, mint mi. Technikai szempontból a Milan a legerősebb Olaszországban” – válaszolta a csapat erejét firtató kérdésre.

„Olyan nagyszerű labdarúgóink vannak, mint Alexandre Pato, Ronaldinho vagy éppen Andrea Pirlo, számos feltörekvő tehetség mellett” – tette hozzá Berlusconi.

Amikor a Milan következő szezonbeli céljairól kérdezték, a tulajdonos a következőt válaszolta:

„Mint mindig, a Milan azzal vág neki az idénynek, hogy minden lehetséges trófeát meg akar nyerni, még ha ez nem is mindig sikerül.”

Berlusconi ezt követően kitért az elszabaduló átigazolási árakra, amelyeket szerinte vissza kellene szorítani. Mint ismeretes, a Real Madrid 94 millió eurót áldozott a portugál Cristiano Ronaldóra, valamint 67.2 milliót Kakára.

„A labdarúgásnak vissza kell térnie a normál kerékvágásba. Nem kellene minden áron költekezni” – mondta Berlusconi.

Balhéznak a Milan-szurkolók

A Milan szurkolói, úgy látszik, nem tudják megbocsátani, hogy Kaká a Real Madridhoz távozott, és hogy a csapat még mindig nem igazolt új támadót, emiatt Berlusconi nyilatkozata után a klub edzőkomplexumánál randalíroztak.

Üvegeket és különböző tárgyakat dobáltak az épületek felé, és azt hangoztatták, hogy aki meg akarja állítani őket, az kórházban végzi.

A rendőrség megérkezése után a tiltakozás valamelyest elhalkult, ám az ultrák még mindig válaszokat várnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik