A „farkasok” Benajunnal és Suazóval erősítenék meg támadószekciójukat

Vágólapra másolva!
2008.08.03. 11:36
A Roma csapata továbbra is elsősorban csatárra és támadóközéppályásra vadászik az idei átigazolási szezonban. Luciano Spalletti, a „farkasok” edzője szerint a jelenleg a Liverpoolt erősítő Josszi Benajun ideális megoldás lenne az Interhez távozó Mancini pótlására, míg a csatársorba David Suazo érkezhet.
Benajunt (középen) szívesen látná csapatában Spalletti
Foto: Action Images
Benajunt (középen) szívesen látná csapatában Spalletti
Benajunt (középen) szívesen látná csapatában Spalletti
Foto: Action Images
Benajunt (középen) szívesen látná csapatában Spalletti

„Elsősorban olyan játékost keresünk, aki be tudja játszani az egész bal vagy jobb szélt” – mondta Spalletti, aki kitért a szóba jöhető játékosokra. – Mindenki szereti David Silva játékát, de ő túl drága nekünk. Lukas Podolski is kiváló játékos, de az ő játékstílusa nem illene bele a játékrendszerünkbe.”

„Florent Malouda és Júlio Baptista jó választás lenne, de az ő sorsuk a többi átigazolástól függ” – folytatta a Roma mestere arra utalva, hogy a Real valószínűleg csak akkor válik meg Baptistától, ha sikerül igazolnia Cristiano Ronaldót, Malouda pedig abban az esetben jöhet szóba, ha a madridiak eladják Robinhót a Chelsea-nek.

A Sky Sports értesülései szerint viszont a Liverpool izraeli középpályását, Josszi Benajunt szívesen látná csapatában Spalletti, és az ő megvétele nem is tűnik lehetetlennek.

A Liverpool régóta vadászik Gareth Barryre, az Aston Villa középpályására, és az ő igazolásához szükséges pénzt Benajun eladásából teremtheti elő a Mersey-parti klub.

Csatárposzton is „izmosodni” szeretnének a farkasok, és olasz lapértesülések szerint David Suazo lehet a befutó erre a posztra.

Az Inter hondurasi csatára alig egy éve érkezett a Cagliaritól a milánóiakhoz, de Adriano és Mancini érkezésével valószínűleg még az eddiginél is kevesebb játéklehetőséghez fog jutni, így elképzelhető, hogy továbbáll.

„Jelenleg Davidnak hároméves szerződése van az Interrel, azonban a Roma előtt nyitva áll az ajtó” – nyilatkozta sokat sejtetően Giovanni Branchini, Suazo ügynöke.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik